Om bloggen og meg

Så du liker lange sykkelturer du også? Og nå er du kanskje på utkikk etter tips eller inspirasjon eller kanskje begge deler? Da er jeg sikker på at du vil finne mye av interesse her på sirasverden.no.

Jeg, det er Lars Erik Sira (f. 1975), drømmer konstant om å være ute på tur, klarer av og til å komme meg av gårde, men våkner stort sett hjemme i min egen seng på Melhus, for så å dra på jobben hos Statens vegvesen i Trondheim.

portrett-lars-erik-sira.JPG

Finn tips og råd om lange sykkelturer

Min store lidenskap er lange, langsomme sykkelturer, og sirasverden.no er mitt lille hjørne på nettet om livet som syklende langs landeveien, i skogen, på fjellet, ved havet - på kontinuerlig søken etter gode opplevelser. 

Jeg skriver om praktiske tips og råd til den lange sykkelturen, turene mine, refleksjoner rundt det å reise (med sykkel), inspirerende litteratur og film, litt om utstyr og en liten dose sykkelfilosofi. Et og annet innlegg om andre typer utendørsaktiviteter er det også her. Her er de mest leste sakene på sirasverden.no i 2017.

Jeg har frilansa for medlemsbladet til Syklistenes Landsforening, Syklistene, i mange år. Jeg har også skrevet reportasjer for andre ut-på-tur-publikasjoner. Ta gjerne kontakt hvis du har en skrivejobb du vil ha utført eller hvis du vil gjesteblogge. 

Mine bøker

Jeg har gitt ut to bøker om lange sykkelturer:

Kontakt meg eller følg meg

Mine sykkelturer

Jeg har vært på en rekke korte turer fra 2-7 dager. Noen av dem finner du i kartet nedenfor med linker videre til turbeskrivelser. Jeg har også vært på to månedslange turer tidligere, og en 76 dager lang tur sommeren 2016.