Langtur på sykkel i Norge - En guide til planlegging og gjennomføring

forside-nettbutikk.png
forside-nettbutikk.png

Langtur på sykkel i Norge - En guide til planlegging og gjennomføring

100.00

Ebok i pdf-format. 145 sider.

Add To Cart

Lars Erik Sira og Øyvind Wold er av den oppfatning at å dra på lange sykkelturer er noe av det morsomste og mest givende livet har å by på. Nå er det kanskje din tur?

Å dra på en sykkeltur som varer i noen dager eller uker er ikke vanskelig. Men har du aldri gjort det før, er det sikkert mye du lurer på.

Langtur på sykkel i Norge er den første samlede framstillinga skrevet på norsk om de viktigste aspektene ved en lengre sykkeltur. Boka retter seg primært mot nybegynneren, som vurderer eller har bestemt seg for å dra på sykkeltur, og som har en hel masse spørsmål om praktiske ting. Kanskje gir boka også svar på en del ting du ikke visste at du lurte på.

Sira og Wold har til sammen flere tiårs erfaring med å sykle på tur. Sammen har de samlet og systematisert erfaringene og kunnskapene de har fra A til Å. Guiden vil inneholde det viktigste du trenger å vite fra du begynner å tenke på sykkelturen, via forberedelsene og til det praktiske underveis.

Målet med boka er å hjelpe og inspirere deg til å planlegge og komme deg av gårde på dine egne sykkelturer.

Lykke til med planlegginga og god tur!

Hvordan kjøpe og lese boka

Langtur på sykkel i Norge er ei ebok i pdf-format (boka foreligger ikke i trykt versjon). Pdf er et filformat som kan leses på alle typer skjermer uten at du trenger spesialprogrammer eller apper. Formatet på denne boka egner seg best til lesing på pc/mac eller nettbrett. Last ned utdrag nederst på sida for å se hvordan boka vil se ut på din skjerm.

Slik gjør du:

  1. Klikk på PURCHASE. Du blir sendt videre til kjøpssida.

  2. Legg inn navn, e-post og kortopplysninger.

  3. Etter at kjøpet er gjennomført blir du sendt videre til ei ny side som inneholder en link til boka. Ved å klikke på linken laster du ned og lagrer boka på enheten din (pc/mac, nettbrett eller telefon).

  4. Når du har lastet ned boka, kan du umiddelbart begynne å lese den.

Ekstraløsning: Straks etter gjennomført kjøp får du også to e-poster: Først en med kvittering på kjøpet. Deretter en med en link til nedlasting av boka, som er praktisk om du ikke ønsker å lese den med en gang.

Problemer med å kjøpe, laste ned eller lese boka? Eventuelt andre spørsmål om boka? Send en e-post til lesira@gmail.com, så finner vi ut av det.

Meninger om og omtaler av boka

Meninger og omtaler.


Lurer du på om boka er noe for deg?

Last ned og les innholdsfortegnelsen, presentasjon av forfatterne og introduksjonskapitlet.