Ute og sykler - Norge rundt på 76 dager

3d-v2.jpg
3d-v2.jpg

Ute og sykler - Norge rundt på 76 dager

380.00

Fraktfri levering.

Quantity:
Add To Cart

Fra bokas bakside

“Jeg drømte om en tur så lang at turlivet for en stund blei sjølve livet, en tur så lang at turhverdagens rutiner satt i kroppen, en tur så lang at jeg kunne se årstidene skifte. Å leve ute, å leve enkelt, å teste meg sjøl fysisk og psykisk, det var hva denne turen skulle handle om.”

Sommeren 2016 setter Lars Erik Sira A4-livet på vent. I løpet av 76 dager sykler han Norge rundt. De 5360 kilometerne er fulle av oppturer og nedturer. De mange møtene med mennesker og natur både gleder og utfordrer. Opplevelsene spenner fra gråt og djupt mismot til hemningsløs turglede og minner for livet, alt skildra med humor, sjølironi og litt alvor.

Bli med på en inspirerende reise gjennom vårt storslåtte land. OBS! Du trenger ikke å være glad i å sykle for å ha glede av denne historien. Passer for alle med utferdstrang og leselyst.

Se bokas innholdsfortegnelse.

Meninger og omtaler av Ute og sykler

"Sira har en lun, fin humor og noen ganger nesten tørrvittig. Jeg må ofte trekke godt på smilebåndet av hva han både filosoferer over underveis og hva han opplever og beskriver av hendelser." Bjarnes turblogg

Jeg har fått mange gode tilbakemeldinger på boka. Les hva andre mener om Ute og sykler.

Bestilling og betaling

Du kan også betale med VIPPS. Betal 380 kr til nr. 130482 og oppgi navn og adresse i tekstfeltet, så sender jeg deg straks ei bok.

Ønsker du å betale per faktura eller har andre spørsmål om boka eller bestilling, send meg en e-post til lesira@gmail.com.

Vil du kjøpe flere enn fem eksemplarer, for eksempel til ansatte, foredragsholdere, som gave eller liknende? Send en e-post til lesira@gmail.com for et godt tilbud.

Bosatt i utlandet? Du kan kjøpe boka hos haugenbok.no. De sender utenlands.

Jobber du i bokhandel eller bibliotek? Se mine rabatter og betingelser.

Lurer du på om boka er noe for deg? 

Les første kapittel:

Vil du vite mer om turen, skrev jeg en rekke artikler om forberedelsene, opplevelsene underveis og betraktninger i etterkant.

Fakta:

  • Utgitt: 2017

  • Sjanger: Reiseskildring

  • Innbinding: Innbundet

  • Sider: 216

  • ISBN: 978-82-690809-0-2

  • Utgave: 1. utgave

  • Format: 20x25 cm