Ute og sykler - for media og videreformidlere

På denne sida finner du informasjon om Ute og sykler og forfatter Lars Erik Sira. Ta kontakt om det er noe du ikke finner svar på.

Kontakt

Lars Erik Sira
Tlf. 958 60 758
E-post: lesira@gmail.com
Facebook: Lars Erik sykler Norge rundt
Nettside: www.sirasverden.no

Fakta om Ute og sykler

cover-ute-og-sykler.jpg

Tittel: Ute og sykler - Norge rundt på 76 dager
Forfatter: Lars Erik Sira
Publiseringsdato: Oktober 2017
Kjøp: Boka kan kjøpes her.
ISBN: 978-82-690809-0-2
Pris: 380 kr
Antall sider: 216
Sjanger: Reiseskildring

Tekst på bokas bakside

“Jeg drømte om en tur så lang at turlivet for en stund blei sjølve livet, en tur så lang at turhverdagens rutiner satt i kroppen, en tur så lang at jeg kunne se årstidene skifte. Å leve ute, å leve enkelt, å teste meg sjøl fysisk og psykisk, det var hva denne turen skulle handle om.”

Sommeren 2016 setter Lars Erik Sira A4-livet på vent. I løpet av 76 dager sykler han Norge rundt. De 5360 kilometerne er fulle av oppturer og nedturer. De mange møtene med mennesker og natur både gleder og utfordrer. Opplevelsene spenner fra gråt og djupt mismot til hemningsløs turglede og minner for livet, alt skildra med humor, sjølironi og litt alvor.

Bli med på en inspirerende reise gjennom vårt storslåtte land. OBS! Du trenger ikke å være glad i å sykle for å ha glede av denne historien. Passer for alle med utferdstrang og leselyst.

For bloggere, bibliotekarer og andre som vil informere om boka

Tursykkelentusiast Lars Erik Sira har nettopp gitt ut bok om sin 5360 kilometer lange tur på sykkel Norge rundt. Boka heter Ute og sykler - Norge rundt på 76 dager.

Sommeren 2016 satte Sira A4-livet på vent og rumpa på sykkelsetet. Nå skulle han realisere drømmen om den lange turen. Ute og sykler er en historie om oppturer og nedturer, om møter med mennesker og natur og om opplevelser i hele spekteret fra djupt mismot til hemningsløs turglede. Boka er også en inspirerende fortelling for deg som drømmer om din egen langtur.

Utdrag fra Ute og sykler

Se bokas innholdsfortegnelse her.

Her kan du lese første kapittel i Ute og sykler.

Bio forfatter

  • lang

Lars Erik Sira (f. 1975) sin store lidenskap er lange, langsomme sykkelturer. På begynnelsen av 2000-tallet oppdaget han gleden ved å sykle på tur. Siden har han vært på utallige sykkelturer, både korte og lange.

Sommeren 2016 la han ut på sitt livs lengste tur: Norge rundt. 76 dager og 5360 kilometer etter avreise avsluttet han den begivenhetsrike reisen i Kirkenes.

Lars Erik har publisert mer enn 100 artikler om lange sykkelturer på sirasverden.no. Mer enn 15.000 besøkte bloggen hans i 2016. Han har også publisert reportasjer og artikler i sykkel- og friluftsmagasiner i mange år. I 2013 ga han ut sin første bok, Langt langsomt - På sykkeltur langs Kystriksveien.

Når Lars Erik ikke er på sykkeltur, trives han godt i A4-tilværelsen hjemme på Melhus sammen med kona, to barn og en katt.

  • kort

Lars Erik Sira (f. 1975) sin store lidenskap er lange, langsomme sykkelturer. Sommeren 2016 syklet han Norge rundt, en 76 dager og 5360 kilometer lang reise. Han blogger om lange sykkelturer på sirasverden.no. I 2013 ga han ut sin første bok, Langt langsomt - På sykkeltur langs Kystriksveien.

Foto forfatter og fra turen Norge rundt

Portrett Lars Erik Sira

Portrett Lars Erik Sira

Kveldstur til Rampestreken ved Åndalsnes.

Kveldstur til Rampestreken ved Åndalsnes.

Sykling i Lofoten.

Sykling i Lofoten.

Last ned disse bildene og flere til her

Ønsker du bilder fra et spesielt område, spør meg gjerne. Kanskje jeg har noe.

Spørsmål og svar om turen Norge rundt

I et innlegg på sirasverden.no har jeg besvart mange av spørsmåla jeg har fått om turen. Du må gjerne sitere meg på det jeg har skrevet der og også fra alle andre innlegg på bloggen.

Bok-trailer