Norge rundt på sykkel

Norge høster jevnlig mengder med rosende omtale og gode plasseringer når internasjonale medier skriver om og kårer planetens beste reisemål. Derfor er det kanskje ikke noe stort poeng å dra så langt hver gang du vil oppleve noe nytt?

På sykkelturen Norge rundt ser jeg fram til et gjensyn med Kystriksveien. Men enda mer ser jeg fram til å besøke alle stedene jeg aldri har vært før.

På sykkelturen Norge rundt ser jeg fram til et gjensyn med Kystriksveien. Men enda mer ser jeg fram til å besøke alle stedene jeg aldri har vært før.

Store deler av Norge hadde jeg aldri besøkt. Derfor var nå tida inne for en god gammeldags roadtrip på langs og på tvers av fedrelandet. Sommeren 2016 gjorde jeg dagdrømmeriet til virkelighet og tilbakela 5360 kilometer på en 78 dager lang tur.  

Framkomstmiddelet mitt var sjølsagt sykkel, den aller beste måten å reise på. Slik kunne jeg oppleve landet i en hastighet som passa sansene mine. Ok, det blei jo en og annen oppoverbakke og litt slit innimellom. Men jeg hadde godt med tid og blei rikelig belønna i form av storslåtte opplevelser og hyggelige bekjentskaper. 

Nå er jeg i gang med turens neste fase, nemlig at turen skal munne ut i ei ny bok.

Vil du følge med meg videre, kan du abonnere på nyhetsbrevet mitt (skriv inn e-postadressa di nederst på sida) eller følge meg på Facebook. Blant de som følger meg, vil jeg trekke ut noen personer som får et eksemplar av boka når den er ferdig. Har du spørsmål om turen min, ta gjerne kontakt.

Oppsummeringer og betraktninger i etterkant av turen

Blogging underveis

Forberedelsene til turen